Podcast

De Strateeg: "Zorgt Corona straks voor natte voeten?"

June 14th 2020 - 09:06
De Strateeg

Er worden wereldwijd duizenden miljarden uitgegeven om de gevolgen van de coronapandemie op te vangen. Daardoor dreigen belangrijke waterprojecten voorlopig op de tweede plek te belanden, sommige liggen al stil. Hoe risicovol is dat? Dat en veel meer bespreekt Paul van Liempt in deze aflevering van de Strateeg. Te gast is het nationale én internationale boegbeeld van 'Nederland Waterland' : Watergezant Henk Ovink.

Luister hier de aflevering: Zorgt corona straks voor natte voeten?

Verder gaat het in deze aflevering over de activiteiten die Nederland en Nederlandse bedrijven wereldwijd ontplooien op het gebied van water. Wat kunnen we en doen we precies op dat gebied en wat houden we daar concreet aan over? Ziet het buitenland ons nog steeds als meest kundig op het gebied van waterbeleid, of dreigen we te worden ingehaald door andere landen? Je hoort het allemaal in deze aflevering van De Strateeg.

Over deze podcast:

Podcast De Strateeg verschijnt eens in de twee weken bij BNR, abonneer je via bnr.nl/destrateeg om geen enkele aflevering te missen, of luister via de BNR App, SpotifyApple Podcasts of je eigen podcastapp.

Host: Paul van Liempt | Redactie: Diederik de Groot